products

Γαλβανισμένες λουρίδες 150mm επίστρωμα ψευδάργυρου πλάτους 30-275g/M2 μετάλλων φύλλων AISI ASTM οι BS

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SUNRISE
Πιστοποίηση: ISO
Αριθμό μοντέλου: ΓΠ
Ποσότητα παραγγελίας min: 20 τόνοι
Τιμή: According To Latest Market Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρότυπο αξιόπλοα συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρα-25 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 10.000 τόνοι
Λεπτομερής ενημέρωση
Πρότυπα: AISI, ASTM, BS, DIN, JIS Βαθμός: SGCC
Πάχος: 0.12MM1.2MM Επεξεργασία επιφάνειας: γαλβανισμένος
Πλάτος: 1501250mm Επίστρωμα ψευδάργυρου: 30-275g/m2
Βάρος σπειρών: 3-10 τόνοι Εσωτερική διάμετρος: 508mm
Υψηλό φως:

κυλημένο γαλβανισμένο μέταλλο φύλλων

,

γαλβανισμένος ρόλος χάλυβα

,

Γαλβανισμένες λουρίδες μετάλλων φύλλων 150mm πλάτος


Περιγραφή προϊόντων

 

Γαλβανισμένη σπείρα λουρίδων ΓΠ πλάτους λουρίδων χάλυβα καυτής εμβύθισης SGCC/150mm

 

 

Περιγραφή προϊόντων:

 

Ο γαλβανισμένος χάλυβας είναι χάλυβας που έχει περάσει από μια χημική διαδικασία να τον κρατήσει από τη διάβρωση. Ο χάλυβας παίρνει ντυμένος στα στρώματα του οξειδίου ψευδάργυρου επειδή αυτό το προστατευτικό μέταλλο δεν παίρνει σκουριασμένο όπως εύκολα. Το επίστρωμα δίνει επίσης στο χάλυβα έναν ανθεκτικότερο, σκληρός να γρατσουνίσει το τέρμα που πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ελκυστικό. Για τις αμέτρητες υπαίθριες, θαλάσσιες, ή βιομηχανικές εφαρμογές, ο γαλβανισμένος χάλυβας είναι ένα ουσιαστικό τμήμα επεξεργασίας.

Ένας από τους πιό κοινούς τρόπους το χάλυβα να αντισταθεί στη σκουριά είναι με το συνδυασμό (ανάμιξη) του με ένα μέταλλο που πρόκειται λιγότερο πιθανό να διαβρώσει: ψευδάργυρος. Όταν ο χάλυβας καταδύεται στο λειωμένο ψευδάργυρο, μια χημική αντίδραση συνδέει μόνιμα τον ψευδάργυρο με το χάλυβα. Επομένως, ο ψευδάργυρος δεν είναι ακριβώς sealer, όπως το χρώμα, επειδή όχι μόνο ντύνει το άλλο μέταλλο πραγματικά μόνιμα γίνεται ένα μέρος από το. Το πιό εξωτερικό στρώμα είναι όλος ο ψευδάργυρος, αλλά τα διαδοχικά στρώματα είναι ένα μίγμα ψευδάργυρου και σίδηρος, με ένα εσωτερικό του καθαρού χάλυβα.

Αυτή η διαδικασία, γνωστή ως καυτός-βυθισμένο galvanization, είναι ένας από τον πιό κοινό γαλβανισμένο χάλυβα μεθόδων παραγωγής, αλλά δεν είναι μοναδικό. Ο συνεχής γαλβανισμός φύλλων τρέχει ένα φύλλο χάλυβα ή ένα καλώδιο μέσω του λειωμένου ψευδάργυρου είναι επίσης μια μορφή καυτός-βύθισης, αλλά αφήνει ένα λεπτύτερο στρώμα του προστατευτικού μετάλλου. Ο χάλυβας μπορεί επίσης να χρωματιστεί ή να ψεκαστεί με τον ψευδάργυρο, αν και καμία μέθοδος δεν δημιουργεί τον ισχυρό δεσμό ότι η καυτός-βύθιση.

 

Ο βαθμός γαλβανισμού περιγράφεται συνήθως ως βάρος του ψευδάργυρου ανά επιφάνεια παρά το πάχος του, επειδή αυτό δίνει μια καλύτερη αντιπροσώπευση πόσου μετάλλου έχει εφαρμοστεί. Ο χάλυβας παίρνει συχνά γαλβανισμένος αφότου έχουν διαμορφωθεί τα μεμονωμένα μέρη, όπως τα στηρίγματα, τα καρφιά, οι βίδες, οι ακτίνες, ή τα στηρίγματα. Ο συνεχής γαλβανισμός φύλλων γίνεται συχνά προτού να χρησιμοποιηθεί το μέταλλο για να δημιουργήσει τα προϊόντα, εντούτοις, και να μπορέσει να αντισταθεί μερικά που κάμπτουν και που διαμορφώνουν χωρίς να ξεφλουδίσει.

 

 

Λεπτομέρεια προϊόντων:

 

Όνομα προϊόντων: Γαλβανισμένες σπείρες χάλυβα
Πρότυπα: AISI, ASTM, BS, DIN, ΜΒ, JIS, ΩΣ Κ.ΛΠ.
Επιφάνεια: Picklling, που κυλιέται και που ανοπτείται
Πάχος: 0.122.0mm
Πλάτος: 6001500mm ή σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Μήκος: Στη σπείρα ή σύμφωνα με Demends του πελάτη
Βάρος σπειρών: 2-10 τόνοι
Διά διάμετρος σπειρών: 508mm/610mm
Εξωτερική διάμετρος σπειρών: 800mm1500mm
Υλικό: SPCC, DC01
Συσκευασία: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής ή ως απαιτήσεις του πελάτη
MOQ: 15 τόνοι
Λιμένας αναχώρησης: Qingdao/Tianjin λιμένας
Σειρά εφαρμογής: Τα μέρη κατασκευής/μηχανημάτων/σφράγισης/ποικίλα εργαλεία/ζώνη είδαν την υλική/λεπίδα πριονιών
υλικά βαθιών σχεδίων/ηλεκτρικά υλικά/αυτοκίνητα υλικά κ.λπ.

 

Πλεονέκτημα Galvanization

Ο ψευδάργυρος προστατεύει το χάλυβα με δύο τρόπους. Κατ' αρχάς, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά ο σίδηρος, ένα σημαντικό συστατικό του χάλυβα, αντιδρά πολύ εύκολα με το οξυγόνο και την υγρασία και θα αποσυνθέσει τελικά. Το στρώμα του ψευδάργυρου στην επιφάνεια αποτρέπει εκείνα τα στοιχεία από να φθάσει στο χάλυβα τόσο γρήγορα. Αναπτύσσει επίσης μια όρφνωση — ένα στρώμα των οξειδίων ψευδάργυρου, των αλάτων, και άλλων ενώσεων — αυτός προσφέρει την περαιτέρω προστασία. Ο ψευδάργυρος είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικός και γρατσουνιά ανθεκτική, και έχει μια satiny εμφάνιση που πολλοί βρίσκουν ελκυστική.

 

Το εξωτερικό στρώμα προστατεύει επίσης το χάλυβα με τη δράση ως «θυσιαστικό στρώμα.» Εάν, για κάποιους λόγους, η σκουριά παίρνει τη λαβή στην επιφάνεια του γαλβανισμένου χάλυβα, ο ψευδάργυρος θα πάρει διαβρωμένος πρώτα. Ακόμη και στις περιοχές όπου η επιφάνεια είναι γρατσουνισμένη ή χαλασμένη, ο περιβάλλων ψευδάργυρος θα διαβρώσει ακόμα προτού ο χάλυβας. Η διάρκεια ζωής του γαλβανισμένου χάλυβα ποικίλλει, αλλά ο βιομηχανικός χάλυβας με ένα 3,9 mil (0,0039 ίντσες ή 0,09906 χιλ.) παχύ επίστρωμα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 70 έτη χωρίς συντήρηση υπό τους μέσους όρους.

 

 

Εφαρμογή προϊόντων

 

Ο γαλβανισμένος χάλυβας μπορεί να βρεθεί σχεδόν παντού. Πολλά άτομα ζουν στα σπίτια πλαισίων χάλυβα, και τα κτήρια γίνονται συχνά με τις γαλβανισμένες στέγες χάλυβα. Υπάρχουν πολλαπλάσια μέρη χάλυβα στα αυτοκίνητα που βοηθούν να τους προστατεύσουν από τον καιρό, και έχει χρησιμοποιήσει σε πολλές θαλάσσιες εφαρμογές λόγω της δυνατότητάς του να αντισταθεί το άλας και τα στοιχεία. Εκτός από την ύπαρξη ανέξοδο, ανθεκτικό και αποτελεσματικό, αυτό το μέταλλο είναι επίσης δημοφιλές επειδή μπορεί να ανακυκλωθεί και επαναχρησιμοποίησε τους πολλαπλάσιους χρόνους.

Γαλβανισμένες λουρίδες 150mm επίστρωμα ψευδάργυρου πλάτους 30-275g/M2 μετάλλων φύλλων AISI ASTM οι BS 0Γαλβανισμένες λουρίδες 150mm επίστρωμα ψευδάργυρου πλάτους 30-275g/M2 μετάλλων φύλλων AISI ASTM οι BS 1Γαλβανισμένες λουρίδες 150mm επίστρωμα ψευδάργυρου πλάτους 30-275g/M2 μετάλλων φύλλων AISI ASTM οι BS 2

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία

 

Λεπτομέρειες συσκευασίας: Η τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής, που συσσωρεύεται ή απαιτείται.

Το εσωτερικό μέγεθος του εμπορευματοκιβωτίου είναι κατωτέρω:
20ft GP: 5.8m (μήκος) Χ 2.13m (πλάτος) Χ 2.18m (υψηλά)
40ft GP: 11.8m (μήκος) Χ 2.13m (πλάτος) Χ 2.18m (υψηλό)
Hg 40ft: 11.8m (μήκος) Χ 2.13m (πλάτος) Χ 2.72m (υψηλό)

 

Λεπτομέρειες παράδοσης: 7-15 dryas, ή σύμφωνα με την ποσότητα διαταγής ή επάνω στη διαπραγμάτευση

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xu

Τηλεφωνικό νούμερο : 86 13925553088