aboutus

HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED
1 2 3 4 5
HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Sunrise
Αριθμός Υπαλλήλων: 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις: 40 millions- 50 millions
Ιδρύθηκε Έτος: 2001
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

 

Η ομάδα ανατολής Χονγκ Κονγκ είναι προσανατολισμένη στους πελάτες, καινοτόμος, αξία-οδηγημένη επιχείρηση, ποιες κατασκευές, επεξεργάζονται και διανέμουν τα προϊόντα και την υπηρεσία χάλυβα παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια των ετών, η ομάδα έχει ενισχύσει τις serval βάσεις σιδήρου και παραγωγής και επεξεργασίας χάλυβα στην ανατολή και τη βόρεια Κίνα με την ετήσια ικανότητα πάνω από τόνοι 1 εκατομμυρίων και ένα καθιερωμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Το προσωπικό ομάδας αυτήν την περίοδο empoly άνω των 1000 ανθρώπων και τα συνολικά προτερήματα φθάνουν στα αμερικανικά δολάρια 50 εκατομμύρια.
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν κάτω από διάφορους διαφορετικούς τύπους:

  1. Επίπεδος χάλυβας --HRC, ΚΈΝΤΡΟ ΑΝΊΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΈΓΧΟΥ, ΓΠ, GL, PPGI, PPGL
  2. Τμηματικός χάλυβας-Ακτίνα Χ, ακτινοβολώ, διοχετεύω το φραγμό, φραγμός γωνίας, στρογγυλός σωλήνας, τετραγωνικός σωλήνας, πλέγμα Τ
  3. Μακρύς χάλυβας-Παραμορφωμένος φραγμός, ράβδος καλωδίων
  4. Επίστρωμα σκονών
  5. Μαλλί γυαλιού

Το εργοστάσιό μας που βρίσκεται στην όμορφη παράκτια πόλη της Σαγκάη, Tianjin με την κατάλληλη μεταφορά, η οποία καλύπτει βάσεις μιας τις μεγάλης κλίμακας κατασκευής και περισσότερο από διακόσια από τα επαγγελματικά techinicians. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον ελασματοποιημένο εν ψυχρώ χάλυβα, το γαλβανισμένο χάλυβα, galvalume το χάλυβα και τον προβερνικωμένο χάλυβα, κ.λπ.

Έχουμε επίσης δύο εργοστάσια οικοδομικών υλικών εξαρτημάτων μας, κάποιο βρίσκεται σε Guangzhou, το εργοστάσιο επιστρώματος σκονών Yinda και άλλο είναι υλικά inuslation βρίσκονται σε Tianjin, τα οποία παρέχουν τα υλικά μόνωσης μαλλιού γυαλιού και μαλλιού βράχου.
Κατωτέρω είναι οι πληροφορίες γραμμών παραγωγής:

1. Ελασματοποιημένες εν ψυχρώ γραμμές παραγωγής- 4 γραμμές

2. Γαλβανισμένες γραμμές παραγωγής- 4 γραμμές

3. Galvalume γραμμές παραγωγής - 2 γραμμές

4. Προβερνικωμένες γραμμές παραγωγής - 4 γραμμές


Τα προϊόντα μας πωλούν καλά στο εσωτερικό andmore από 70 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Τουρκία και την Αφρική, Ευρώπη και ούτω καθεξής.

Παρέχουμε στους πελάτες την άριστη και intergtative υπηρεσία της ανάπτυξης και του σχεδίου, την κατασκευή και την εγκατάσταση, τη δοκιμή και, και επιμένουμε στην επιχειρησιακή αρχή «της ποιότητας σίγουρης» και της «αξιόπιστης φήμης».

Ειλικρινά επιθυμία να ενισχυθούν οι επιχειρησιακές σχέσεις με το φίλο και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, δημιουργικό όμορφο μέλλον!

 

 

Ιστορία

Στα τέλη του 1990 το s, ο ιδρυτής μας, ο κ. Xu, ελειτούργησε στη Νότια Κίνα ως τις πωλήσεις και το Διευθυντής μάρκετινγκ για ένα σημαντικό εκατομμύριο χάλυβα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής της περιόδου, ο κ. Xu έγινε ενήμερος για την ανάγκη για ένα κέντρο υπηρεσιών μετάλλων που θα ήταν σε θέση να παρέχει τους πελάτες που ήταν ανίκανοι να αγοράσουν το μέταλλο σε ποσότητες μύλων.

 

Το 2001, ο κ. Xu ίδρυσε τη Co. υλικών ανατολής Χονγκ Κονγκ, ΕΠΕ. Η επιχείρηση ξεκίνησε σε μια μικρή κλίμακα στα νοικιασμένα τέταρτα περίπου 3.500 τετραγωνικών ποδιών. Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της ύπαρξής της η αύξηση της επιχείρησης υπέφερε επειδή όλα ήταν δυσκολία στην αρχή.

Μετά από τις ηρωικές προσπάθειες στη μείωση του κόστους, τα προϊόντα χάλυβά μας έχουν εξαγάγει σε παγκοσμίως πάνω από 70 χώρες.

 

Το 2005, ερεύνησε επιτυχώς και μοιράζεται μερικών ισχύει για το εργοστάσιο μύλων στα προϊόντα χάλυβα Tianjin και προϊόντων της Σαγκάη κυρίως, τον ελασματοποιημένο εν ψυχρώ χάλυβα, που γαλβανίστηκαν και galvalume το φύλλο χάλυβα, PPGI andn PPGL

 

Το 2008, με μια πολύ περιστασιακά ομιλία με τους φίλους του, παρατήρησε μια καλή προοπτική της απαίτησης στο μαλλί γυαλιού, ερεύνησε ένα εργοστάσιο σε Tianjin

 

Το 2010, δύο από τους φίλους της Ινδονησίας του πρότειναν να διευθύνουν την επιχείρηση του επιστρώματος σκονών χρώματος, έκανε μια έρευνα και διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε σχεδόν κανένα εργοστάσιο σκονών χρώματος στην Ινδονησία, αλλά η απαίτηση ήταν εκεί, κατόπιν επίασε αυτήν την ευκαιρία γρήγορα και ίδρυσε το επίστρωμα σκονών Yinda με τον κ. Shao και τον κ. Alex σε Guangzhou.

Υπηρεσία

1. Το δείγμα μπορεί να προσφερθεί στην ελεύθερη δαπάνη εάν η ποσότητα δεν είναι πάρα πολύ.

 

2. Έχουμε τα αποθέματα μερικές φορές για μερικά ειδικά μεγέθη, και μπορούμε να παραδώσουμε μέσα στο λίγος χρόνο. Πολλές μορφές για τις επιλογές σας.

 

3. Ο cOem και η διαταγή ODM γίνονται αποδεκτός, οποιοδήποτε είδος εκτύπωσης λογότυπων ή το σχέδιο είναι διαθέσιμο.

 

4. Η τιμή καλής ποιότητας + εργοστασίων + γρήγορα απάντηση + αξιόπιστη υπηρεσία, είναι αυτό που δοκιμάζουμε καλύτερα για να σας προσφέρουμε

 

5. Τα όλα προϊόντα μας παράγονται από τους επαγγελματικούς εργάτες μας και έχουμε την ομάδα εξωτερικού εμπορίου υψηλός-εργασία-επίδρασής μας, μπορείτε συνολικά να θεωρήσετε την υπηρεσία μας.

 

6. Έχουμε 15 έτη εμπειρίας του σχεδίου, κατασκευάζουμε και πωλούμε το χάλυβα, λατρεύουμε κάθε διαταγή από την τιμή μας.

 

7. Ανταγωνιστικές τιμή και ποιότητα από το εργοστάσιό μας
 

8. Εγκεκριμένος από ISO9001, CE, SGS κάθε χρόνο
 

9. Καλύτερη υπηρεσία με 24 απάντηση της ώρας
 

10. Η εύκαμπτη πληρωμή με T/T, L/C, paypal, kunlun καταθέτει σε τράπεζα, κ.λπ.
 

11. Ομαλή δυνατότητα παραγωγής (50000tons/month)
 

12. Γρήγορη παράδοση και τυποποιημένη εξάγουσα συσκευασία
 

Η ομάδα μας

Πιστεύουμε στην επίδειξη μιας τοποθέτησης «μιας ομάδας» και οδηγούμαστε από την πλήρη ομάδα συνεργατών μας πέρα από την ανατολή και τις πρακτικές. Οι συνεργάτες μας οδηγούν την εταιρία στην αποστολή μας παράδοσης των πρωτοφανών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας, και τις κοινότητές μας.

 

Η οικοδόμηση των υψηλών εκτελώντας ομάδων είναι αυτό που έχουμε κάνει από το 2001. Αυτή η κατάρτιση χαρακτηρίζει τις εταιρικές δραστηριότητες χτισίματος ομάδας που δεσμεύουν και δυναμικός. Η ομάδα μας ήταν δραστηριότητα κτηρίου για να αντανακλάσει τις επιχειρησιακές προκλήσεις μας και να διευκολύνει μια σημαντική συζήτηση που παραδίδει τη στερεά αξία για την ομάδα μας και τα μετρήσιμα επιχειρησιακά αποτελέσματα για την επιχείρησή μας. 

Στοιχεία επικοινωνίας