Co. υλικών ανατολής Χονγκ Κονγκ, που περιορίζεται

 

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

καλής ποιότητας Πηνίο του Galvalume σιδήρου και χάλυβα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πηνίο του Galvalume σιδήρου και χάλυβα για τις πωλήσεις
Η ανατολή είναι πολύ αρμόδιος προμηθευτής, έχουμε συνεργαστεί με τους για σχεδόν 10 έτη

—— Ο κ. Walter Diller

Αγοράζουμε GL και PPGL από το χάλυβα ανατολής, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη G550 ποιότητα, και την υψηλή αντι-εξασθενισμένη λειτουργία του PPGL.

—— Κα Della

Η λουρίδα ΓΠ ANG GL που στείλατε σε μας είναι πολύ καλή, δεν πρέπει να ανησυχήσουμε για τη μάζα παλτών του ψευδάργυρου και του telorance πλάτους.

—— Ο κ. Ambus του Hugo

Είμαι Online Chat Now

HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8 9
HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Sunrise
Αριθμός Υπαλλήλων : 500~1000
Ετήσιες πωλήσεις : 40 millions- 50 millions
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

 

Η ομάδα ανατολής Χονγκ Κονγκ είναι προσανατολισμένη στους πελάτες, καινοτόμος, αξία-οδηγημένη επιχείρηση, ποιες κατασκευές, επεξεργάζονται και διανέμουν τα προϊόντα και την υπηρεσία χάλυβα παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια των ετών, η ομάδα έχει ενισχύσει τις serval βάσεις σιδήρου και παραγωγής και επεξεργασίας χάλυβα στην ανατολή και τη βόρεια Κίνα με την ετήσια ικανότητα πάνω από τόνοι 1 εκατομμυρίων και ένα καθιερωμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Το προσωπικό ομάδας αυτήν την περίοδο empoly άνω των 1000 ανθρώπων και τα συνολικά προτερήματα φθάνουν στα αμερικανικά δολάρια 50 εκατομμύρια.
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν κάτω από διάφορους διαφορετικούς τύπους:

  1. Επίπεδος χάλυβας --HRC, ΚΈΝΤΡΟ ΑΝΊΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΈΓΧΟΥ, ΓΠ, GL, PPGI, PPGL
  2. Τμηματικός χάλυβας-Ακτίνα Χ, ακτινοβολώ, διοχετεύω το φραγμό, φραγμός γωνίας, στρογγυλός σωλήνας, τετραγωνικός σωλήνας, πλέγμα Τ
  3. Μακρύς χάλυβας-Παραμορφωμένος φραγμός, ράβδος καλωδίων
  4. Επίστρωμα σκονών
  5. Μαλλί γυαλιού

Το εργοστάσιό μας που βρίσκεται στην όμορφη παράκτια πόλη της Σαγκάη, Tianjin με την κατάλληλη μεταφορά, η οποία καλύπτει βάσεις μιας τις μεγάλης κλίμακας κατασκευής και περισσότερο από διακόσια από τα επαγγελματικά techinicians. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον ελασματοποιημένο εν ψυχρώ χάλυβα, το γαλβανισμένο χάλυβα, galvalume το χάλυβα και τον προβερνικωμένο χάλυβα, κ.λπ.

Έχουμε επίσης δύο εργοστάσια οικοδομικών υλικών εξαρτημάτων μας, κάποιο βρίσκεται σε Guangzhou, το εργοστάσιο επιστρώματος σκονών Yinda και άλλο είναι υλικά inuslation βρίσκονται σε Tianjin, τα οποία παρέχουν τα υλικά μόνωσης μαλλιού γυαλιού και μαλλιού βράχου.
Κατωτέρω είναι οι πληροφορίες γραμμών παραγωγής:

1. Ελασματοποιημένες εν ψυχρώ γραμμές παραγωγής- 4 γραμμές

2. Γαλβανισμένες γραμμές παραγωγής- 4 γραμμές

3. Galvalume γραμμές παραγωγής - 2 γραμμές

4. Προβερνικωμένες γραμμές παραγωγής - 4 γραμμές


Τα προϊόντα μας πωλούν καλά στο εσωτερικό andmore από 70 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, κυρίως στη Νοτιοανατολική Ασία, Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Τουρκία και την Αφρική, Ευρώπη και ούτω καθεξής.

Παρέχουμε στους πελάτες την άριστη και intergtative υπηρεσία της ανάπτυξης και του σχεδίου, την κατασκευή και την εγκατάσταση, τη δοκιμή και, και επιμένουμε στην επιχειρησιακή αρχή «της ποιότητας σίγουρης» και της «αξιόπιστης φήμης».

Ειλικρινά επιθυμία να ενισχυθούν οι επιχειρησιακές σχέσεις με το φίλο και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, δημιουργικό όμορφο μέλλον!

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
HONG KONG SUNRISE MATERIALS CO., LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Xu

Τηλ.:: 86-769-22851002

Φαξ: 86-769-22856101

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)